Sautējums, kas garšos ikvienam, kam cieņā īstena Latvijas garša.
Ziemas vakariem tik piestāvošs – silts, krāsains un sātīgs.

SASTĀVDAĻAS:

  • 5 palieli kartupeļi
  • 2 burkāni
  • ½ baklažāna
  • 1 sarkanā paprika
  • 7 īsās mednieku desiņas
  • 4 ēdamkarotes Ezerkauliņi štovēto kāpostu ar burkāniem
  • 1 litrs dārzeņu buljona

PAGATAVOŠANA:

  1. Nomizo un vienādos gabaliņos sagriež kartupeļus un burkānus, tāpat sagriež bez mizošanas arī baklažānu un sarkano papriku.
  2. Dārzeņus liek sautēties buljonā, sautē, līdz dārzeņi palikuši mīksti.
  3. Pamazām pievieno arī štovētos kāpostus.
  4. Mednieku desiņām veic nelielus iegriezumus, pievieno tās sautējumam, ik pa laikam apmaisot, ļauj garšām nedaudz savilkties kopā.