Ezerkauliņi pinaktie gurķu salāti ir lieliska piedeva gaļas ēdieniem, grilējumiem. Taču, ja gribas pamēģināt ko jaunu, pagatavo makaronu salātus, pievienojos mūsu pikantos gurķīšus – tos pat nevajadzēs griezt, tie ir jau gatavi.
SASTĀVDAĻAS:
- 200 g makaronu
- 100 g Ezerkauliņi pikanto gurķu salātu
- 150 g kubiņos sagriezta siera
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- ¼ tējkarotes ķiploku pulvera
- 1 ēdamkarote Ezerkauliņi pikanto gurķu salātu sulas
- 4 ēdamkarotes smalki sakapātu diļļu
- 4 šķēles cepta bekona
PAGATAVOŠANA:
- Makaronus uzvāra, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj tiem atdzist. Galvenais tos nepārvārīt – ieteicams tos noņemt no plīts aptuveni 30 sekundes pirms ieteicamā vārīšanas ilguma, kas norādīts uz makaronu iepakojuma.
- Pie atdzesētās pastas pievieno Ezerkauliņi pikantos gurķu salātus un siera kubiciņus.
- Atsevišķā, nelielā traukā samaisa mērci – majonēzi, skābo krējumu, ķiploku pulveri, gurķu mērcīti un dilles. Viegli iemaisa mērci salātos.
- Grauzdētu bekonu sasmalcina un pārber salātiem.