Ezerkauliņi pinaktie gurķu salāti ir lieliska piedeva gaļas ēdieniem, grilējumiem. Taču, ja gribas pamēģināt ko jaunu, pagatavo makaronu salātus, pievienojos mūsu pikantos gurķīšus – tos pat nevajadzēs griezt, tie ir jau gatavi.

SASTĀVDAĻAS:

  • 200 g makaronu
  • 100 g Ezerkauliņi pikanto gurķu salātu
  • 150 g kubiņos sagriezta siera
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • ¼ tējkarotes ķiploku pulvera
  • 1 ēdamkarote Ezerkauliņi pikanto gurķu salātu sulas
  • 4 ēdamkarotes smalki sakapātu diļļu
  • 4 šķēles cepta bekona

PAGATAVOŠANA:

  1. Makaronus uzvāra, aplej ar aukstu ūdeni un ļauj tiem atdzist. Galvenais tos nepārvārīt – ieteicams tos noņemt no plīts aptuveni 30 sekundes pirms ieteicamā vārīšanas ilguma, kas norādīts uz makaronu iepakojuma.
  2. Pie atdzesētās pastas pievieno Ezerkauliņi pikantos gurķu salātus un siera kubiciņus.
  3. Atsevišķā, nelielā traukā samaisa mērci – majonēzi, skābo krējumu, ķiploku pulveri, gurķu mērcīti un dilles. Viegli iemaisa mērci salātos.
  4. Grauzdētu bekonu sasmalcina un pārber salātiem.