Project Description

Štovēti kāposti ar kartupeļiem

Sautēta skābētu kāpostu masa ar kartupeļiem.
Var lietot gan aukstus, gan uzsildītus. Labi der kā pamatēdiens kopā ar graudaugu biezputru, piemēram, grūbu biezputru vai bukstiņputru, vārītiem kartupeļiem, kartupeļu biezputru vai kopā ar gaļu, zivīm. Piemērots vegāniem un veģetāriešiem. Der kā pildījums pīrāgiem, picām, vrapiem un lavaša ruletēm. Pildījumos ērti izmantot sablenderētu produktu.

Neto svars: 750g, 11 kg

Sastāvs: Skābēti kāposti (baltie galviņkāposti, sāls), kartupeļi 22%, burkāni , ūdens, tomātu pasta, rapšu eļla, cukurs, sāls, sīpolu granulas.

Produkta uzturvērtība 100g:

Enerģētiskā vērtība 289 kJ / 72 kcal
Tauki 3.7 g
tostarp piesātinātās taukskābes 0.3 g
Ogļhidrāti 9.4 g
tostarp cukuri 6.3 g
Šķiedrvielas 1.8 g
Olbaltumvielas 1.2 g
Sāls 1.6 g

Uzglabāšana: +1 .. +6 °C

Izcelsmes valsts: Latvija