Hotdogs ar pikantajiem gurķu salātiem
Kas gan tā par vasariņu bez kārtīgas hotdogu ballītes. Nav vienkāršāka ēdiena, lai sasauktu kopā draugus un labi pavadītu laiku. Turklāt ballītes gatavošanā var iesaistīties ikviens.
Biešu aukstā zupa
Auksto zupu var gatavot gan no marinētām bietēm, gan vienkārši novārītām bietēm. Šoreiz kārojas ko pikantāku, tādēļ gatavojām no Ezerkauliņi marinētajām bietēm, kas sagrieztas glītos kubiņos. Visas pārējās sastāvdaļas piemērojām un arī griezām kubiņos, gluži kā rosolu.
Ātri marinētie gurķīši
Kad kādu laiku baudīta jauno šī pavasara gurķu raža, garšas kārpiņas sāk pieprasīt gurķu variācijas. Kas gan var būt labāks pie pirmā pavasara grila kā ātri iemarinēti, mazsālīti gurķīši. Te būs ideja, kā pie tādiem tikt nieka pāris stundu laikā.
Makaronu salāti ar pikantajiem gurķīšiem
Ezerkauliņu pinaktie gurķu salāti ir lieliska piedeva gaļas ēdieniem, grilējumiem. Taču, ja gribas pamēģināt ko jaunu, pagatavo makaronu salātus, pievienojos mūsu pikantos gurķīšus – tos pat nevajadzēs griezt, tie ir jau gatavi.
Burkānu kišs
Kiša tradīcija nāk no Francijas, kur mīl dažāda veida pīrāgus. Pīrāgs ir ērts veids, kā ātri un vienkārši pabarot veselu ģimeni un, ja kāds gabaliņš palicis pāri, paņemt nākamajā dienā līdzi uz darbu pusdienām.
Bietēs krāsotas Lieldienu oliņas
Esam pārdzīvojuši visādas modes – gan brūni raibas oliņas sīpolu mizās, gan ar uzlīmēm aplīmētas olas un krāsotas ķīmiskās varavīksnes krāsās. Vienmēr vajag ko jaunu, tādēļ piedāvājam – šogad nokrāsojiet olas bietēs.