Pastinaka frī
Lai parastie frī kartupeļi šoreiz atpūšas, laiks galdā celt un cienāt visus ar garšīgajiem pastinaka frī. Tie būs kā lieliska uzkoda vai piedeva maltītei.
Krāsainais sautējums ar štovētiem kāpostiem
Sautējums, kas garšos ikvienam, kam cieņā īstena Latvijas garša. Ziemas vakariem tik piestāvošs - silts, krāsains un sātīgs.
Svaigu pastinaku un ābolu salāti
Pastinaks nav tik populārs dārzenis Latvijā kā kartupelis vai burkāns. Tāpēc tas ir jālabo, jo pastinaks ir ļoti vērtīgs dārzenis. Pareizi pagatavojot, atklājas tā vienreizīgā garša un patīkamā smarža. Šoreiz baudīsim pastinaku svaigā veidā salātos.
Krāsainie burkānu salāti Āzijas garšās
Ja Ezerkauliņi ir izaudzējuši krāsainus burkānus, tad tie ir jāizmanto. Dzelteni, lillā, tumši sarkani un, protams, oranži. Visas varavīksnes krāsas, sajauktas kopā ar spilgti zaļiem zaļumiem, izskatās lieliski un garšo tikpat labi.
Biešu pasta
Dārzeņus ir ieteicams iekļaut visās ēdienreizēs, bet bieži vien mums pietrūkst ideju, kā to izdarīt. Tādēļ šoreiz varbūt lieksies neparasti, bet šis ir lielisks piemērs, kā tāds dārzenis kā biete var būt kā mērce tik populārajai pastai. Lai labi garšo!
Karstmaizītes ar sautētiem kāpostiem
Pagatavojiet siltu maizīti ar sautētiem kāpostiem drēgnā rudens vakarā! Pirmajā brīdī šķiet, ka kombinācija ir pavisam savāda, bet nebaidieties to izmēģināt, jo ir pavisam gardi!