Pastinaka frī
admin2022-12-07T10:12:04+00:00Lai parastie frī kartupeļi šoreiz atpūšas, laiks galdā celt un cienāt visus ar garšīgajiem pastinaka frī. Tie būs kā lieliska uzkoda vai piedeva maltītei.
Lai parastie frī kartupeļi šoreiz atpūšas, laiks galdā celt un cienāt visus ar garšīgajiem pastinaka frī. Tie būs kā lieliska uzkoda vai piedeva maltītei.
Sautējums, kas garšos ikvienam, kam cieņā īstena Latvijas garša. Ziemas vakariem tik piestāvošs - silts, krāsains un sātīgs.
Pastinaks nav tik populārs dārzenis Latvijā kā kartupelis vai burkāns. Tāpēc tas ir jālabo, jo pastinaks ir ļoti vērtīgs dārzenis. Pareizi pagatavojot, atklājas tā vienreizīgā garša un patīkamā smarža. Šoreiz baudīsim pastinaku svaigā veidā salātos.
Ja Ezerkauliņi ir izaudzējuši krāsainus burkānus, tad tie ir jāizmanto. Dzelteni, lillā, tumši sarkani un, protams, oranži. Visas varavīksnes krāsas, sajauktas kopā ar spilgti zaļiem zaļumiem, izskatās lieliski un garšo tikpat labi.
Dārzeņus ir ieteicams iekļaut visās ēdienreizēs, bet bieži vien mums pietrūkst ideju, kā to izdarīt. Tādēļ šoreiz varbūt lieksies neparasti, bet šis ir lielisks piemērs, kā tāds dārzenis kā biete var būt kā mērce tik populārajai pastai. Lai labi garšo!
Pagatavojiet siltu maizīti ar sautētiem kāpostiem drēgnā rudens vakarā! Pirmajā brīdī šķiet, ka kombinācija ir pavisam savāda, bet nebaidieties to izmēģināt, jo ir pavisam gardi!
Ballītei piestāv pirkstiņuzkodas, un kas gan var būt vienkāršāks kā sataisīt dip mērcītes, sagriezt krāsainus dārzeņus un sagatavot bļodu ar gardiem čipsiem. Visi laimīgi, jo aizņemti ar našķēšanos. Lociņu dip mērcīte jau aicina sapņot par sauli un pavasari.
Šī recepte ir ļoti veselīga. Ja esat kārumnieks, tad brīdī, kad roka sniedzas pēc konfektēm, saņemieties un ejiet uz virtuvi izcept šos mafinus. Tikai labie ogļhidrāti, vērtīgās bietes un mellenes. Brīnišķīga krāsa un sulīgs, sulīgs iznākums.
Ja pamazām sāk gribēties šo zupu, rudens ir klāt. Jo skābētu kāpostu zupa mūsu – latviešu gēnā ir viena no rudens un ziemas garšām. Katrā mājā vārīta mazliet citādi, tomēr pamata sastāvdaļas – trekna cūkgaļa, skābi kāposti un kartupeļi – ir nemainīgas. Septembris ir pirmais rudens mēnesis, tādēļ lai top šī gardā, aromātiskā un latviskā zupa.
Kartupeļu pankūkām ne vienmēr ir jābūt mazām. Tā var būt pa visu pannu un ne tikai no kartupeļiem. Ezerkauliņi burkānu salāti ar ķirbju sēkliņām, pievienoti rīvētiem kartupeļiem, noteikti pretendē uz izcilu vakariņu vai pusdienu ēdienu.