Sāļā biezpiena tarte ar bietēm balzamiko marinādē
admin2022-09-16T15:59:18+00:00Šādu tarti Tu vēl nebūsi mēģinājis. Ēd karstu vai aukstu, garda būs abējādi.
Šādu tarti Tu vēl nebūsi mēģinājis. Ēd karstu vai aukstu, garda būs abējādi.
Kraukšķīga un ļoti sulīga burgera kotlete, mīksta un maiga bulciņa un sulīgi kāpostu un burkānu salāti. Labam burgeram nevajag daudz, ja sastāvdaļas ir tik kvalitatīvas.
Varam lepoties ar vietējo krēmzupas pārstāvi – krēmīgo biešu zupu. Ar pāris šķipsniņām piparu tā kļūs nedaudz pikanta, bet pašā pamatā maltītei būs maigā biešu garša, kas patīk ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Papildiniet ar kādu grauzdētu maizīti un baudiet.
Pēdējo gadu modes ēdiens – poke bļoda. Iespējas garšu un tekstūru kombinācijām te ir bezgalīgas – svaigi un marinēti dārzeņi, tofu, pākšaugi, gaļa vai zivis. Kaut kam no visa šī klāsta ir jābūt arī pikantam. Kāpēc gan tie nevarētu būt Ezerkauliņi burkānu salāti korejiešu gaumē.
Kā tādu klasisku ēdienu kā kebabs padarīt interesantu? Atslēga ir piedevās un mērcē. Kā piedevu der izmēģināt Ezerkauliņi kāpostu salātus ar kurkumu. Tie lieliski papildina sulīgi samarinētu kebaba gaļiņu. Tie ir arī ļoti veselīgi, jo kurkuma ne tikai nokrāso jebko koši dzeltenā krāsā, bet tiek uzskatīta arī par dabisku antibiotiku – lielisku pretiekaisuma un antibakteriālu līdzekli.
Ārā vasariņa, un noteikti nav jāstāv visa diena pie plīts, lai iepriecinātu ģimeni ar gardu maltīti. Lieciet strādāt cepeškrāsnij, bet salātiem izmantojiet gardos Ezerkauliņi produktus.
Katrā ģimenē ir sava kotlešu recepte, jo diez vai ir daudz cilvēku, kas nemīl kotletes. Pasniedziet tās vasarā ar Ezerkauliņi kāpostu salātiem ar burkāniem. Sulīgi, saldeni un tik labi iet kopā. Ja gribas krēmīgāk, var atjaukt ar krējumu, ja svaigāk – pasniegt tāpat.
Kas gan tā par vasariņu bez kārtīgas hotdogu ballītes. Nav vienkāršāka ēdiena, lai sasauktu kopā draugus un labi pavadītu laiku. Turklāt ballītes gatavošanā var iesaistīties ikviens. Kāds sagatavo maizītes, kāds grilē desiņas, vēl ir uzdevums ar mērcēm un pats galvenais akcents – pikantie gurķu salātiņi.
Vinegrets ir klasiku klasika, kas tuvāka vecākai paaudzei. Daudzi jaunieši šo veco, labo recepti droši vien nemaz nezina. Tādēļ vien ir vērts to publicēt, jo salāti ir ļoti, ļoti gardi.
Ieteikums, kā pagatavot gardus pelēkos zirņus. Tev būs nepieciešams: - 500g mizotu sīpolu - 500g karsti kūpinātas cūkgaļas - “Ezerkauliņi” pelēkie zirņi vārīti, 2kg iepakojums - eļļa cepšanai